Web Analytics

Conduceau în Argeș sub influența alcoolului și fără permis

de | 18.06.2018 09:59 | Actualitate

politia sancÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 22.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 9 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe S.M., de 29 de ani, din comuna Băiculești, care conducea un autoturism pe DN 7C, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș l-au depistat pe D.I., de 29 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe strada Alexandru Lahovary din municipiul Curtea de Arges, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Rurală Domnești l-au depistat pe L.C., de 46 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe raza comunei Mălureni, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului l-au depistat pe B.C., de 39 de ani, din comuna Căteasca, care conducea un autoturism pe DC 138 – Urluieni, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au depistat-o pe P.L., de 18 ani, din comuna Stolnici, care conducea un autoturism pe DJ 679 – Stolnici fără a poseda permis de conducere. În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii