Web Analytics

Conducea un autoturism neînmatriculat în Pitești

de | 24.05.2018 08:50 | Actualitate

pol polÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 202 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 48.400 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 17 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

În data de 23 mai a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești l-au depistat pe R.V., de 48 de ani, din Pitești care conducea un autoturism, în municipiul Pitești, având autorizația de înmatriculare provizorie expirată. În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii