Web Analytics
scris luni, 02.07.2018

Conducea sub influența alcoolului un autoturism pe drumul comunal din satul Stroiești

pol stroiestiÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Conducea sub influența alcoolului un autoturism pe drumul comunal din satul Stroiești

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 108 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.900 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 6 permise de conducere şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești l-au depistat pe C.M., de 30 de ani, din comuna Mușătești, care conducea un autoturism pe drumul comunal din satul Stroiești, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită