Web Analytics

Conducea cu viteză de raliu pe strada Frații Golești din Pitești!

de | 14.12.2022 17:24 | Actualitate, Home

Polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citește și: Și marți, și 13! Prinși când transportau lemne fără acte!

Ca urmare a abaterilor constatate pe 13 decembrie, ei au aplicat 173 de sancțiuni contravenționale, însumând aproximativ 33.000 lei. Totodată au reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise auto și au retrase șapte certificate de înmatriculare.

Un exemplu: un tânăr de 23 de ani, din Bascov, conducea, în ziua de 13 decembrie, un autoturism pe strada Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 km/h!

Ca urmare a abaterii, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă însumând 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul auto i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, după cum ne-a informat biroul de presă al IPJ Argeș.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *