Web Analytics

„Condiţiile sunt ruşinoase pentru un oraş care de curând a fost Capitală Europeană a Sportului”

de | 24.10.2019 13:08 | Sport

# Preşedintele ALDE Piteşti, Cătălin Gherzan, solicită din nou Primăriei fonduri pentru secţia de rugby

Președintele ALDE Pitești, Cătălin Gherzan, încearcă să aducă în atenția cetățenilor și administrației locale piteștene situația extrem de precară în care se află o serie de sporturi cu tradiție în oraș.
Crunt subfinanțat, clubul de rugby se află într-o situație extrem de delicată. La cea mai recentă ședință a Consiliului Local, consilierii ALDE au solicitat conducerii Primăriei suplimentarea fondurilor alocate echipei de rugby măcar la nivelul bugetului de anul trecut, însă solicitarea a fost respinsă.
Recent, Cătălin Gherzan a fost în cartierul Prundu, pe terenul unde se desfășoară Campionatul Național de rugby în 7. Liderul ALDE Pitești a stat de vorbă cu antrenorii, cu tinerii sportivi și cu părinții acestora.
El a postat pe pagina sa de Facebook și imagini cu precarele condiții ale bazei sportive, condiții care nu fac cinste orașului și care cu greu pot fi considerate decente pentru un club sportiv. Vestiarele sunt desprinse din filmele de groază, banii nu ajung pentru alimentație corectă, iar de performanță în aceste condiții este greu de vorbit.
“Fac apel la conducerea Primăriei Pitești și la toți consilierii locali să susțină o suplimentare de fonduri și pentru această ramură, dacă tot ne lăudăm că ne respectăm și ne susținem copiii noștri”, a declarat Cătălin Gherzan, președintele ALDE Pitești.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii