Web Analytics

Concursuri pentru conducerea parchetelor de la instanţele argeşene

de | 7.10.2021 13:14 | Actualitate

Sunt foarte multe posturi de conducere vacante la parchetele de pe lângă instanțele cuprinse în aria de competență a Curții de Apel Pitești, astfel că în următoarea perioadă Consiliul Superior al Magistraturii va organiza concursuri pentru ocuparea acestora. Conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel are prevăzute patru posturi, iar trei dintre acestea sunt ocupate de magistrați numiți cu delegație, un altul fiind vacant, fără persoană desemnată să-l ocupe. Ca posturi de execuție, în acest caz schema este completă, chiar depășită cu două locuri. La nivelul parchetelor de pe lângă tribunale și judecătorii din Argeș, de asemenea se regăsesc multe posturi ocupate prin delegarea funcției de conducere. Nu mai puțin de șapte locuri nu au titulari cu concurs, așa cum sunt cazurile de prim-procuror la Pitești, Câmpulung și Costești. Și aici schema posturilor de execuție este, oarecum, completă, în sensul că există un post vacant, dar sunt alte trei ocupate în plus.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Procurorarea Daniela Felicia Ciocârlan – încă 6 luni în funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Pitești

Citește și Patru ani de la accidentul din Valea Urdii şi Parchetul Militar tace suspect / „E un interes acolo, nu ni se dă niciun răspuns! Bieţii copiii zac în pământ!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii