Web Analytics

Concurs tematic de Dragobete la Mioveni

de | 21.02.2018 09:54 | Actualitate

mio dragobeteDragobetele este o sărbătoare cu tradiții vechi și semnificații adânci în cultura românească, depășind simbolica sărbătorii de import Valentine’s Day. Înainte de toate Dragobetele reprezintă sfârșitul și începutul unui nou anotimp.

Plecând de la sintagma ”O poză face cât 1000 de cuvinte”, Primăria orașului Mioveni și Consiliul Local prin Centrul Cultural Mioveni organizează un concurs tematic de Dragobete.

Tot ce trebuie să faci este să dai LIKE & SHARE paginii de Facebook a Centrului Cultural Mioveni: https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/, apoi să trimiți o poză care să surprindă cel mai bine spiritul tradiționalei sărbători, la adresa de email: centrulculturalmioveni@yahoo.com, în perioada 20-24 februarie 2018.

Pozele care vor intra în concurs vor fi postate pe pagina Centrului Cultural în perioada 24-27 februarie 2018. Poza cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare în data de 28 februarie 2018.

Premiul constă într-o cină romantică pentru două persoane. Atenție! Participanții trebuie să aibă peste 18 ani și să fie cetățeni ai orașului Mioveni. Pentru mai multe informații la nr. de tel. 0348.445.856.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii