Web Analytics
scris joi, 25.05.2017

Concurs naţional la Mioveni

ConcursNationalMioveni

Concurs naţional la Mioveni

În perioada 26 – 27 mai, la Mioveni se va desfăşura Concursul Naţional pentru Elevi „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor, ediţia a X-a, derulat de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCŞ – Direcţia Minorităţi), în parteneriat cu Asociaţia “Divers”.


Aproximativ 200 de elevi din categoriile defavorizate, provenind din toate judeţele ţării vor participa vineri, 26 mai a.c., începând cu ora 9:30, la acest concurs.
Concursul are ca scop diversitatea culturală a rromilor, promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor acestora, dar şi încurajarea accesului la educaţie şi integrare socială.
Competiţia se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor„Dacia” din Mioveni, iar premierea celor mai buni elevi din concurs va avea loc sâmbătă, 27 mai, în intervalul 13.00- 15.00.
Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni şi Casa de Cultură a Sindicatelor„Dacia”.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...