Web Analytics

Concurs Național de Gimnastică, la Pitești. Se întrec peste 250 de sportive

de | 22.05.2023 13:17 | Actualitate, Home, Sport

Duminică, 28 mai, între 13:30 și 16:30, la Pitești Arena, va avea loc Concursul Național de Gimnastică pentru Toți (Gym for All) și Gimnastică Acrobatică.

În competiție se întrec peste 250 de sportive din țară, de la secțiile de gimnastică afiliate Federației Române de Gimnastică, care vor susține probe la secțiunile Gimnastică pentru Toți (Gym for All) și Gimnastică Acrobatică, discipline nou înființate în România, sub patronajul Federației Internaționale de Gimnastică și Europen Gymnastics.

Vor fi prezente, pentru prima dată în Argeș și în Pitești, personalități din conducerea Federației Române de Gimnastică.

Citește și „Hollywood în Pitești”, concert simfonic la Filarmonică

Concursul este desfășurat sub patronajul Federației Române de Gimnastică, al Ministerului Sportului și al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Clubul de gimnastică piteștean „Olimpic Argeș Gym”. Evenimentul este coordonat de antrenoarea de gimnastică Nicoleta Andrei, arbitru de gimnastică ritmică și gimnastică acrobatică.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *