Web Analytics

Concurs de dans organizat de Casa de Cultură a Studenților Pitești

de | 19.10.2020 19:11 | Actualitate, Sport

   Ești tânăr și îți place să dansezi? Casa de Cultură a Studenților Pitești îți oferă cadrul profesional pentru a te face remarcat. Intră pe site-ul instituției, www.cspitesti.ro, la secțiunea CONCURSURI, sau pe Facebook-ul oficial, la CONCURSUL de Dans 2020, citește regulamentul, descarcă documentele și trimite-le cât mai repede! Îți spunem de pe acum că premianții vor avea parte de multe surprize și cadouri inedite.

   Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerului Tineretului și Sportului invită tinerii talentați cu vârsta de peste 14 ani să participe la Concursul de Dans 2020. Competiția se desfășoară sub forma unui concurs în perioada 19 – 31 octombrie a.c.

Calendar concurs:

  • 29 octombrie 2020, ora 16:00 – data limită privind confirmarea participării la concurs, anunţarea numelui formaţiei concurente, a materialelor promoţionale, precum și expedierea fișei de înscriere. Fișa de înscriere, tabelul centralizator cu participanții la acțiune (Anexa nr. 1), precum și declarațiile de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Anexa nr. 2) vor fi transmise pe adresa de e-mail ccs.pitești@yahoo.com;

  • 30 octombrie 2020 – anunţarea desfăşurătorului şi a ordinii de intrare.

  • 31 octombrie 2020 (ora 12:00) – desfășurarea concursului în sala de spectacole CCS Pitești.

   Genurile coregrafice admise în concurs sunt următoarele: dans modern; dans sportiv; gimnastică ritmică/acrodance. Secțiunile Concursului de Dans 2020 sunt următoarele: solo; pereche/duet; grup (de la 3 până la 6 persoane); formație (de la 7 până la 12 persoane).

   Vor fi respectate toate măsurile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus (realizarea triajului, accesul în sală doar cu mască de protecție). Concursul se va desfășura fără public.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii