Concurs de ciclism montan – “Dracula Bike Fest”

de | 25.07.2017 18:01 | Actualitate

dracula bike

Pe 19 august 2017, Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş organizează, în cadrul « Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului », concursul de ciclism montan «Dracula Bike Fest».
Startul se va da din punctul Călugăriţă. Acesta se află la 3 km distanţă de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna (drumul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenţii vor veni înapoi, spre sosire, urmând acelaşi parcurs. Distanţă totală: 18 km. Altitudine totală cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

Înscrierea se va face pe baza unei fişe prin care concurentul se angajează să participe pe proprie răspundere. Înscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscripţionat cu logo-ul Dracula Bike Fest. Portul căştii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinţii vor fi prezenţi la start pentru a semna cererea de participare la concurs.

Nu se va percepe taxa de participare. Startul se va da la ora 12, iar festivitatea de premiere va fi după sosirea ultimului concurent. Coordonatele locului de start: N 45 22.395’
E 24 37.011’.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii