Web Analytics

Concurenții admiși la concursul național de dans sportiv „Dansul Florilor” doar în urma testului Covid

de | 20.04.2021 18:44 | Actualitate

Primăria Municipiului Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, Concursul Național de Dans Sportiv „Dansul Florilor”, ediția a XXXIII-a, în zilele de 24 și 25 aprilie, la Palace Events Pitești. La eveniment vor participa aproximativ 400 de concurenți de la cluburi de dans sportiv din toată țara, cu vârste cuprinse între 8 și 35 de ani, care vor susține probe de dansuri standard și dansuri latino-americane.
În contextul epidemic actual, concursul se va desfășura fără public și va fi transmis live, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Pitești, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și pe canalul Eurosport România, după umătorul program: sâmbătă, 24 aprilie, între orele 10.00-19.00, și duminică, 25 aprilie, între orele 10.00 – 18.00.
Concurenții vor fi admiși pe baza testelor Covid efectuate cu 48 de ore înainte de începerea competiției și vor evolua pe categorii de vârste, în opt programe diferite, cu respectarea distanțării fizice. Evenimentul, coordonat de coregrafii Alfred Schieb și Corina Schieb se va desfășura conform Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Tineretului și Sportului nr. 462/197/2021.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii