Web Analytics
scris joi, 19.01.2017

Concert simfonic extraordinar al Filarmonicii Piteşti la mijloc de ianuarie

9 Ganea
Filarmonica Piteşti deschide joi, 19 ianuarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, seria concertelor anului 2017 printr-un concert simfonic extraordinar, cu pagini muzicale semnate de Bach, Mozart, Ceaikovski şi Rimsky-Korsakov. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Alexandru Ganea, solist va fi violonistul Alexandru Tomescu.

Concert simfonic extraordinar al Filarmonicii Piteşti la mijloc de ianuarie

În program: Johann Christian Bach – Sinfonia în Si b major, Wolfgang Amadeus Mozart – Concertul nr. 5 pentru vioară și orchestră în La major, Piotr Ilici Ceaikovski – Suita simfonică din baletul Lacul lebedelor şi Nikolai Rimsky-Korsakov – Capriciul spaniol, op. 34.
Fiind un concert simfonic extraordinar, preţul unui bilet este de 40 de lei la categoria A (parter şi balconul de la etajul 1), respectiv, 30 de lei la categoria B (lojele de la etajul 1 şi tot etajul 2). Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere. Abonamentele rămân valabile.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...