Web Analytics
scris miercuri, 21.12.2022

Concert live și online de Revelion transmis de Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești lansează o platformă prin care le va oferi melomanilor din județul Argeș, dar și din întreaga țară posibilitatea de a urmări online evenimentele sale. Primul eveniment transmis live va fi Concertul Extraordinar susținut de Anul Nou. Momentan, platforma va fi gratuită pentru toate categoriile. Ulterior, doritorii pot alege să se aboneze pentru cel puțin o lună și vor putea viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau Live. Platforma se poate găsi la adresa: video.filarmonica-pitesti.ro.

Concert live și online de Revelion transmis de Filarmonica Pitești

Citește și: Pitești. Peste 300 de pacienți în două zile la Urgențele Spitalului Județean!

„Filarmonica Pitești dorește să fie în pas cu vremurile actuale și lansează platforma Scena Virtuală, prin care toți cei interesați ne pot urmări activitatea și online. Nu ne dorim ca platforma să se substituie venitului în sală și credem că această variantă va fi una complementară. Vom promova platforma mai ales în rândul instituțiilor de învățământ din județ și ne propunem ca până la finalul lunii februarie 2023, toate școlile din județ să aibă posibilitatea gratuită de a viziona evenimentele noastre“, a declarat managerul Filarmonicii Pitești, Gabriel Niță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...