Web Analytics
scris duminică, 21.04.2024

Caravana Shakespeare vine luni la Pitești. Intrare liberă

Luni, 22 aprilie, Caravana Shakespeare sosește la Pitești și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare” în 45 de minute – după cum aflăm dintr-un comunicat de presă al promotorilor acestui eveniment.

Caravana Shakespeare vine luni la Pitești. Intrare liberă

Citeşte şi: Vladimir Streinu e dat în judecată, încarcerat fiind

Iubitorii de teatru sunt așteptați la ora 19, în Piața Primăriei Pitești, la un spectacol în aer liber, după șase texte ale lui Wiliam Shakespeare. Intrarea este liberă, iar participanții au ocazia să se înscrie într-un concurs care le poate aduce unul dintre cele două weekenduri în doi la Festivalul Internațional Shakespeare – ediția a XIV-a, care va avea loc în perioada 16-26 mai, la Craiova.

Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova sărbătorește 30 de ani de la prima ediție și a pornit în caravană prin 30 de orașe din România, între care și Pitești.

Potrivit sursei citate, „Operele complete ale lui Shakespeare” în 45 de minute este un spectacol de teatru creat de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și prezentat în premieră de 3 actori care colindă țara într-o camionetă, pentru a-l aduce pe Shakespeare din mijlocul comunității teatrale din Craiova în mijlocul comunităților din fiecare oraș prin care vor trece și pentru a împărtăși o frântură din spiritul tânăr, fresh și nonconformist al Festivalului Internațional ShakespearedinCraiova, unul dintre cele mai importante festivaluri tematice ale Europei şi printre cele mai importante festivaluri Shakespeare ale lumii.

Concurs cu premii

Participanții se pot înscrie în concursul care le poate aduce unul dintre cele două weekenduri în doi (cazare, transport, bilete la spectacole) la Festivalul Internațional Shakespeare, de la Craiova.

Condiții necesare: Să participe la spectacolul prezentat de Caravana Shakespeare; Să-și facă un selfie cu Caravana; Să posteze selfie-ul pe Instagram, însoțit de #ShakespeareLaCraiova și @shakespearefestival.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți prin platorma https://app-sorteos.com și anunțați la 02.05.2024 pe pagina de Instagram a Festivalului Internațional Shakespeare.

Distribuie!

0 Comentarii