Concert caritabil pentru copiii cu autism organizat la Filarmonica Pitești

de | 31.03.2022 11:49 | Actualitate, Home

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș organizează, sâmbătă, 2 aprilie un spectacol caritabil dedicat copiilor autiști. Elevi ai Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu și de la Palatul copiilor, împreună cu copii de la APCA vor urca pe scena Filarmonicii, începând cu ora 12.00.

Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Marciuc, iar banii strânși în urma invitațiilor vor fi donați pentru a susține proiectul ”Ore gratuite de terapie”, dedicat copiilor cu autism din centrele din Argeș.

Citește și:Încep înscrierile pentru „Festivalul Tineretului” din Pitești

”Pe 2 aprilie, sărbătorim Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, fapt pt care, organizam un Spectacol Caritabil , “Zâmbet în Autism”, prin care le oferim ocazia, copiilor și tinerilor ,sa interacționeze, sa își expună abilitățile dobândite, efortul fiind permanent și sustinut, pentru integrarea şi acceptarea acestor cazuri cu nevoi speciale, precum şi dificultățile întâmpinate de părinţi, în a le asigura programe de recuperare şi intervenţie la timpul potrivit.

Citește și:Pianistul Viniciu Moroianu, în recital cameral la Filarmonica Pitești

Prin urmare strângerea de fonduri rezultate din vânzarea invitațiilor ,ce au caracter de donație, (contravaloarea invitației ,fiind de 15 Ron/copii, 25 Ron/ adulți invitațiile se pot procura de la sediul asociației tel; 0742020158 ) în urma organizării acestui eveniment, ne va ajuta ,în a susține, în continuare ,proiectul Pilot “Ore Gratuite De Terapie”, pentru beneficiarii din cele două Centre ,inclusiv cazurile sociale !”, au transmis organizatorii.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...