Web Analytics

Concert caritabil pentru copiii cu autism organizat la Filarmonica Pitești

de | 31.03.2022 11:49 | Actualitate

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș organizează, sâmbătă, 2 aprilie un spectacol caritabil dedicat copiilor autiști. Elevi ai Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu și de la Palatul copiilor, împreună cu copii de la APCA vor urca pe scena Filarmonicii, începând cu ora 12.00.

Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Marciuc, iar banii strânși în urma invitațiilor vor fi donați pentru a susține proiectul ”Ore gratuite de terapie”, dedicat copiilor cu autism din centrele din Argeș.

Citește și:Încep înscrierile pentru „Festivalul Tineretului” din Pitești

”Pe 2 aprilie, sărbătorim Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, fapt pt care, organizam un Spectacol Caritabil , „Zâmbet în Autism”, prin care le oferim ocazia, copiilor și tinerilor ,sa interacționeze, sa își expună abilitățile dobândite, efortul fiind permanent și sustinut, pentru integrarea şi acceptarea acestor cazuri cu nevoi speciale, precum şi dificultățile întâmpinate de părinţi, în a le asigura programe de recuperare şi intervenţie la timpul potrivit.

Citește și:Pianistul Viniciu Moroianu, în recital cameral la Filarmonica Pitești

Prin urmare strângerea de fonduri rezultate din vânzarea invitațiilor ,ce au caracter de donație, (contravaloarea invitației ,fiind de 15 Ron/copii, 25 Ron/ adulți invitațiile se pot procura de la sediul asociației tel; 0742020158 ) în urma organizării acestui eveniment, ne va ajuta ,în a susține, în continuare ,proiectul Pilot „Ore Gratuite De Terapie”, pentru beneficiarii din cele două Centre ,inclusiv cazurile sociale !”, au transmis organizatorii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole