Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Concedieri la Dacia. Salariul compensatoriu, peste 40.000 de euro

Dacia a început un amplu program de concedieri voluntare. Angajații care decid de bună-voie să renunțe la contractul colectiv de muncă pot primi salarii compensatorii de peste 40.000 de euro.

Concedieri la Dacia. Salariul compensatoriu, peste 40.000 de euro

Angajații Dacia au primit o notă de informare din partea conducerii prin care sunt notificați cu privire la posibilitatea concedierii voluntare.  Într-o informare transmisă angajaților, Automobile Dacia precizează că oferă cel puțin 22.000 de lei celor care își dau demisia. Această sumă compensatorie este acordată prin programul de concedieri voluntare desfășurat de companie.

Citește și: Alertă cu bombă la hotelul unde este cazată Elena Lasconi

Automobile Dacia va face reduceri de personal ca urmare a unor modificări pe linia de producție, scrie observatornews.ro. În perioada următoare urmează întreruperi de activitate, finalizări de proiecte, automatizări, robotizări, digitalizări și alte modificări de structuri sau de posturi. Dacia va opri producția Jogger în România, în acest an, care a intrat deja pe liniile de fabricație din Tanger, Maroc. În locul acestui model urmează să intre în producție Bigster.. Însă volumele acestuia vor fi mai reduse în primul an de la debutul pe piață. Fabrica din România va mai avea alocate alte două modele, dar acestea vor intra în fabricație abia în 2026.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...