Comunicat PSD Argeș: ”Sorin Apostoliceanu a votat cu două mâini investiția WC-ului vedetă, pe vremea când era viceprimar PSD”

de | 27.03.2021 13:26 | Actualitate, Home

 

Viceprimarul PSD al Piteștiului, candidatul PNL la Primărie, actualmente consilierul lui Orban, vrea să tragă apa peste investiția toaletei din Piața Primăriei! Sau când ipocrizia naște monștri! Este imoral, cel puțin, felul în care imaginea Piteștiului este terfelită în războaie politice de către PNL!

Cel mai scump WC din România, subiect care este folosit de PNL pentru a discredita administrația de la Pitești, este de departe o mizerabilă tehnică de câștigare de capital politic, deși lupta pentru primărie s-a încheiat demult, iar consilierii locali ar trebui să fie preocupați de ce pot construi din 2021 pentru cetățeni!

De ce n-a ieșit în campanie stimabilul fost viceprimar PSD și consilier local PSD să vorbească despre banii aruncați la WC? De ce a votat cu toate mâinile în consiliu această investiție? Pentru că era direct răspunzător în calitate de viceprimar și coordonator al Direcției Tehnice din Primăria Pitești, alături de fostul primar, pentru că au inițiat împreună acest proiect?

De ce nu iese să își asume, la fel ca fostul consilier Gentea, acest vot, acum? Simplu, nu din lașitate, ci din răzbunare politică!

 

Citește și Asociația Comunelor din România filiala Argeș și-a ales noua echipă de conducere

 

Își amintește domnul fost viceprimar PSD Sorin Apostoliceanu că Gentea a fost singurul consilier care a cerut în consiliul local argumente despre costul mare și oportunitatea acestei investiții? Credem că puțină decență ar ajuta mai mult imaginea praf a PNL, după cooptarea domniei sale în urma trădării doctrinei social-democrate în care a crescut peste 10 ani!

Liberalii au ieșit public acuzându-l pe fostul consilier Gentea că aruncă vina doar pe fostul edil! Dimpotrivă, deși plătește polițe pe mandatul lui de primar, Cristian Gentea și-a asumat votul! Dar, liberalii au dreptate când pun problema responsabilității: nu este, într-adevăr, doar responsabilitatea fostului primar, ci și a fostului viceprimar Sorin Apostoliceanu! Și a liberalilor din Consiliul Local, alături de toți ceilalți!

De altfel, apreciem că și liberalii au început să se îndoiască de achiziția fostului “pesedist”, dovadă că nici nu l-au susținut pentru un post de viceprimar și l-au expediat din județ, trăgându-l pe line moartă, fiind astăzi unul dintre zecile de consilieri de la Camera Deputaților!

Cât despre WC-ul vedetă, da, este o investiție mult prea costisitoare pentru bugetul orașului, pe care fosta administrație, alături de fostul primar, în frunte cu domnul viceprimar PSD de atunci, Sorin Apostoliceanu, și tot Consiliul Local trebuie să și-o asume!

 

Citește și Mioveni: Dezbatere publică online pentru proiectul de buget pentru anul 2021

 

Din acest motiv, actualul primar Cristian Gentea, de la preluarea mandatului, a inițiat o nouă regulă: nicio investiție pentru Pitești nu va mai fi votată în Consiliul Local fără justificarea costurilor de către inițiatori, arhitecți, constructori sau specialiști! Consilierii locali votează asumat, răspunderea civică a devenit normă de lucru, ședințele de consiliu sunt publice, transmise live, așa încât nimeni, de acum înainte, să nu mai politizeze interesul cetățeanului!

Nota Bene: În calitate de fost coordonator al Direcției Tehnice din Primăria Pitești, domnul fost viceprimar PSD Sorin Apostoliceanu este răspunzător direct de toate investițiile bune sau proaste din ultimii 4 ani, unele dintre proiecte ajungând la finalizare în perioada următoare! Asta, pentru o corectă informare a cetățenilor, să preîntâmpinăm comunicarea viciată și dezinformarea din pricina orgoliilor politice!

Comunicat PSD Argeș

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. Alo,PSD,vorba aia…”PROST SA FII,NOROC CA ESTI”,cu acest comunicat ati demonstrat,cât de prosti ,inculți si dezinformării sant votanții voștri.Bine,nici cu pnlisti ,usristi,etc,nu mi-e rușine.dimpotrivă. IMI ESTE SILA.

  2. PSD = istorie !

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed