Web Analytics

Comunicat PNL Argeș: „PSD se folosește de pandemia cauzată de coronavirus ca să își propulseze oamenii pe listele pentru Parlament”

de | 3.11.2020 11:46 | Actualitate, Politica si Administratie

PSD face un joc de imagine mizerabil și se folosește de pandemia cauzată de coronavirus să își promoveze oamenii pe listele pentru Parlament. Calculul PSD este pe cât de simplu, pe atât de cinic: impunem medici cu vizibilitate pe liste și în felul acesta păcălim populația că noi luptăm cu pandemia”. În realitate, pesediștii au simțit miros de sânge și sunt interesați doar de campania electorală, în vreme ce PNL guvernează corect și vine cu măsuri concrete pentru limitarea pandemiei.

PSD spune că are un plan în 4 puncte pentru combaterea COVID-19, dar la o privire aruncată în grabă observăm că sunt vorbe goale, fără susținere, fără fundament. Programul PSD de guvernare în domeniul sănătății este orientat către oameni și pentru oameni!” La atât se rezumă programul pesedist, la teoria formelor fără fond. La punctul 1, PSD vrea identificarea rapidă a persoanelor infectate”. Stimați pesediști, acest lucru se întâmplă acum în guvernarea PNL, în spitale se fac teste, în secțiile ATI a fost crescut numărul de paturi și în întreg sistemul medical au fost aduși oameni noi.

PSD spune că vrea recâștigarea încrederii și asigurarea unui parteneriat cu populația printr-o informare onestă”. Cum poate spune PSD că vrea recâștigarea încrederii oamenilor când a mințit cu nerușinare în privința reformei din sistemul de sănătate sau în privința spitalelor regionale!? Guvernul PNL a oferit în toată această perioadă acces total la informații și a comunicat corect și coerent pe tema măsurilor și a deciziilor, a asigurat laboratoare de testare PCR și aparate pentru plasmafereză care au salvat viețile românilor.

La punctul 3, cu vorbe populiste PSD susține asigurarea asistenței medicale corespunzătoare pentru pacienții infectați și pentru cei bolnavi cronici”, fără să ofere metode de aplicare. Mii de medici, asistenți și infirmieri luptă zilnic pe frontul anti-covid dar PSD se preface că nu vede. La punctul 4 PSD vorbește despre “protejarea, susținerea și recunoașterea profesioniștilor din sănătate”. În realitate doar se folosește de imaginea unor medici care apar în spațiul public pentru a câștiga voturi și mai mult de atât, unii dintre specialiștii PSD au fost răsplătiți cu locuri eligibile pentru faptul că au atacat și au criticat permanent Guvernul PNL în timpul crizei.

CITEȘTE ȘI: Candidații PNL Argeș pentru alegerile parlamentare

Este o ticăloșie fără margini ca PSD să profite de pe urma pandemiei cauzată de coronavirus pentru a-și face campanie și asta arată lipsa de umanitate a acestui partid care doar mimează reforma internă, în cursa disperată de a ajunge la guvernare”.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii