Comunicat de presă. Spitalul Municipal Curtea de Argeş –Programul Operaţional Infrastructură Mare

de | 8.12.2021 15:58 | Actualitate, Bani europeni, Economie, Home

Comunicat de presă

Decembrie 2021

Spitalul Municipal Curtea de Argeş –Programul Operaţional Infrastructură  Mare

Spitalul Municipal Curtea de Argeş  anunță lansarea proiectului cu titlul ” Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzate de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”-COD SMIS 142287, proiect cofinanţat  prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10- Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

Obiectivul proiectului îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile de către AM POIM  pentru implementarea Proiectului-COD SMIS 142287, intitulat” Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzare de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”

-îmbunătăţirea capacităţii de îngrijire şi tratament a pacienţilor, precum şi gestionarea situaţiei de urgenţă provocată de criza COVID-19 prin achiziţionarea de echipamente medicale destinate intervenţiilor realizate în Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

-utilizarea echipamentelor medicale achiziţionate în scopul prevenirii, diagnosticării şi tratării pacienţilor infectaţi/suspecţi de COVID-19.

-gestionarea situaţiei de urgenţă provocată de criza COVD -19 la nivelul unităţii sanitare care asigură asistenţă medicală  pacienţilor testării pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, în Judeţul Argeş.         

Valoarea totala a proiectului, valoarea totală eligibilă aprobată precum şi valoarea eligibilă nerambursabilă din  FEDR-REACT EU  este de 17.913.252,55 lei.

Date de Contact

Persoană de contact: Petru Gabriel

e-mail: aprovizionaregabi.smca@gmail.com

Tel: 0728/991320

Spitalul Municipal Curtea de Argeş

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...