Web Analytics
scris miercuri, 20.07.2016

Competiţie importantă pentru grupa roşie de la Tenis Club As

Ambiţie până la extrem, determinare, seriozitate, voinţă, emoţii, chiar şi lacrimi sunt cuvintele care descriu o competiţie sportivă mică, însă foarte mare pentru competitori. Este vorba de o întrecere sportivă la tenis de câmp desfăşurată duminica trecută, iar protagonişti au fost „începătorii” de la Tenis Club As. Grupa roşie, adică sportivi de 6-7 ani ce s-au întrecut pentru prima dată într-o competiţie premiată cu diplome şi medalii. Emoţiile au fost  mari atât pentru prichindei, cât și pentru părinţii de pe margine.

Competiţie importantă pentru grupa roşie de la Tenis Club As

Cei cinci competitori au fost Andrei Dănuţ Ionel, Matei Perniu, Luca Hanganu, Andrei Florescu şi Antonia Rusu. Toţi au dat totul pe teren, iar în cele din urmă s-au ales şi câştigătorii. Finala mică a fost adjudecată de Andrei Dănuţ Ionel, care l-a întrecut pe Andrei Florescu cu scorul de 7-3. Finala mare a fost câştigată de Matei Perniu cu scorul de 7-4 în faţa Antoniei Rusu. Demn de reţinut că Andrei Dănuţ Ionel, tenismen pregătit de Ionuţ Dragomirescu, practică sportul alb de doar patru luni, în timp ce ceilalţi competitori practică acest sport de peste un an şi jumătate.
Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...