Web Analytics

RB Racing, locul doi la RallyCross, în etapa de la Bradu 

de | 15.08.2022 19:47 | Actualitate, Home, Sport


În acest week-end, pe circuitul de la Bradu s-a desfăşurat etapa cu numărul 5, penultima din acest sezon, din cadrul Campionatului Naţional de RallyCross. Deşi a participat doar cu trei piloţi clubul muscelean RB Racing a terminat această etapă pe locul doi.

Sâmbătă şi Duminică, 13-14 august 2022, pe circuitul din comuna Bradu a  avut loc etapa a 5-a din cadrul Campionatului Naţional de Rallycross. Echipa RB Racing a luat startul cu 3 sportivi, 2 juniori: Teodora Merlă şi Mircea Şerbănescu, cărora li s-a alăturat seniorul Andrei Marinoiu.

Citește și: Podium pentru piloții RB Racing. Doi dintre piloții musceleni au participat la Etapa de Slalom Paralel de la Sibiu

După cum a obişnuit publicul iubitor al sporturilor cu motor, ambiţioasa Teodora Merlă face paşi importanţi în planul performanţei sportive.
Având o evoluţie electrizantă, Teo s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Clasa Femina şi pe locul doi în întrecerea rezervată juniorilor 2. Înaintea ultimei etape din acest sezon competiţional, Teodora Merlă este virtual campioana clasei Femina şi vicecampioană la Juniori 2.


Citește și: Spectacol automobilistic plin de adrenalină. Cupa RB Racing de la Câmpulung a fost o adevărată sărbătoare

Mezinul echipei, Mircea Şerbănescu, avându-l în scaunul de copilot pe mult mai experimentatul Andrei Marinoiu, a avut un parcurs  exact reuşind să termine competiţia pe locul doi la Juniori 1. Este de remarcat faptul că Mircea Şerbănescu este în primul an de participare la rallycross şi este virtual vicecampion la Juniori 1.

În fine, Andrei Marinoiu, acelaşi constant pilot, cu evoluţii ca la carte, a dominat de o manieră impresionantă întrecerea rezervată piloţilor de la clasa H2, reuşind să încheie competiţia pe primul loc.

Cu doar o etapă rămasă de disputat în acest sezon, Andrei Marinoiu se situează pe locul trei în clasamentul general al clasei de concurs la care participă. Rezultatele excelente ale celor trei piloţi au condus la clasarea RB Racing pe locul doi la finalul etapei de la Bradu. Pentru finalul de sezon, competiţia va reveni la Băbana, în week-end-ul 3-4 septembrie, atunci când probabil şi ceilalţi piloţi din cadrul echipei muscelene vor reveni din vacanţă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *