Compania Națională Aeroporturi București anunță: Traficul a depășit 3 milioane de pasageri

de | 17.05.2022 11:18 | Actualitate, Economie, Home

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că, urmare a redresării valorilor de trafic aerian pe aeroporturile pe care le gestionează, traficul pe primele 4 luni ale anului a depăşit 3 milioane de pasageri. Compania mai spune că evoluţia pozitivă a traficului condus la rezultate pozitive, peste valorile bugetate, astfel că rezultatele financiare înregistrate de CNAB la 4 luni arată o cifră de afaceri de 50,2 milioane euro faţă de 33,12 milioane euro bugetat şi un profit brut de 15,81 milioane euro faţă de 7,76 milioane euro bugetat, se arată într-un comunicat.

Citește și: Amenzi aplicate de polițiștii de la Protecția Animalelor la Domnești

”În primele patru luni, traficul aerian a înregistrat valori peste aşteptări, reducându-se din decalajul faţă de 2019, cel mai bun an din istoria traficului aerian, şi atingând aproximativ 80% faţă de nivelul din 2019”, a declarat George Dorobanţu, directorul general al CNAB.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....