Web Analytics
scris sâmbătă, 23.03.2024

Columbia a învins Spania și ajunge la 20 de meciuri la rând fără înfrângere înaintea meciului cu România

Columbia, viitoarea adversară a României, a învins Spania, scor 1-0, într-un meci amical jucat pe London Stadium, casa celor de la West Ham. Columbia – România are loc pe 26 martie, de la 21:30.

Columbia a învins Spania și ajunge la 20 de meciuri la rând fără înfrângere înaintea meciului cu România

Citește și: România – Irlanda de Nord 1-1, pe Arena Națională, în primul test înainte de EURO


Spaniolii au dominat copios prima repriză, dar fără să creeze foarte mult pericol în careul advers. Ibericii l-au pus la încercare pentru prima dată pe portarul Vargas în minutul 3, când Grimaldo a trimis un șut puternic, dar pe centrul porții, prins fără probleme. În repriza secundă, tot spaniolii au fost cei care au avut inițiativa. Gerard Moreno putea înscrie imediat după pauză, dar mingea trimisă de acesta a fost respinsă de portar. Sud-americanii au răspuns prin James Rodriguez, care a trimis un șut puternic, dar Raya a fost la post.

Citește și: Fostul internațional Ionel Ganea, urcat într-o mașină a Poliției, cu câteva zeci de minute înaintea meciului România – Irlanda de Nord


Columbia a dat lovitura pe contraatac în minutul 61, când Luis Diaz a reușit o acțiune superbă. L-a driblat frumos pe Vivian și a centrat pentru Munoz, care a înscris cu o execuție acrobatică. Mingea s-a dus în vinclul porții. A fost al 20-lea meci în care sud-americanii nu au cunoscut înfrângerea și vor aborda meciul cu România cu un moral excelent.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *