Web Analytics
scris vineri, 23.02.2024

Colonia ACH din Pitești, racordată la civilizație!

O veste bună vine la Pitești dinspre colonia ACH, acolo unde rețelele de apă și canalizare, dar și rețeaua electrică și cea de gaze, sunt funcționale.

Colonia ACH din Pitești, racordată la civilizație!

Citește și: Pitești. Scări publice din Găvana III, modernizate

Primarul municipiului, Cristian Gentea, a anunțat pe pagina de Facebook că „50% dintre locuitori și-au finalizat deja și documentațiile pentru branșamentele individuale”.

Edilul a adăugat: „Cu ceilalți, care, din motive diverse, au întâmpinat probleme cu cadastrarea, ne-am întâlnit și le-am oferit sprijin prin consultanța unui specialist în domeniu (întâlnirea a avut loc în seara zilei de joi, 22 februarie, vezi foto – n.a.).

Depinde, de acum, de fiecare locatar, cât de curând vor putea utiliza în comun rețelele”.

Cu ce efort financiar au fost realizate toate aceste aceste racordări la civilizație ale acestui cartier, ca să spunem așa? Cifrele le aflăm tot de la edilul-șef al municipiului: Extinderea rețelelor de apă și canalizare menajeră pe strada Depozitelor – Colonia ACH: 846.414,10 lei, fără TVA; Branșamentele electrice (58) pe aleile ce țin de domeniul public: 270.180,81 lei, inclusiv TVA.

Criustian Gentea ne-a mai spus că cea mai mare investiție din Colonie pe partea electrică a fost făcută de Distribuție Oltenia.

Cât privește racordarea la gaze, conducta principală a fost introdusă, rămân de efectuat racordările individuale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *