Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Col (r) Dănuţ Dinu: „La IPJ Constanţa a fost o problemă de management”

Fost polițist rutier și fost purtător de cuvânt al Poliției Argeș, colonelul șef (r) Dănuț Dinu, are un băiat care îi calcă pe urme și care este tot ofițer în cadrul Poliției Rutiere. Pentru că acesta este detașat la Serviciul Rutier Constanța, tatăl l-a sunat imediat ce a izbucnit scandalul din jurul accidentului tragic de la 2 mai, dar fiul l-a liniștit spunându-i că nu are nici un amestec și că era liber în ziua aceea. După cum se știe, pentru trei poliţişti, doi subofiţeri şi un ofiţer, a fost depusă plângere penală în acest caz. Manifestând multă disponibilitate și transparență, fostul polițist ne-a spus și părerea sa personală vizavi de cele întâmplate.

Col (r) Dănuţ Dinu: „La IPJ Constanţa a fost o problemă de management”

„Hai să ne calmăm și să judecăm la rece! Acolo mai este vorba și despre cum s-au gospodărit șefii lor de la Constanța. Dacă mă întrebați asta pot să le-o reproșez, dacă știi că ai această situație și o știe toată țara că în Vama Veche sunt probleme, hai să lași unu-doi polițiști în prima parte a săptămânii și îi aduci pe toți joi seara, vineri seara, sâmbătă seara, când sunt probleme. E o problemă de management, eu, dacă aș fi fost șef, așa aș fi făcut. Am fost și eu polițist, de lunea până joia mâncam gogoși, cum ar veni, iar de joia până lunea munceam pe rupte. Când e lumea liberă, poliția are treabă. Or, pe litoral, toți sunt liberi, în vacanță, și atunci cum manageriezi situația asta? Trebuie să suplimentezi când e nevoie și să reduci efectivele, când nu.

Eu așa văd lucrurile, care am fost în teren atâția ani de zile. Asta da, pot să reproșez felul în care s-a mangeriat situația privind dispunerea forțelor. Dar restul, dacă acei copii (polițiștii de la Vama Veche), au făcut ceea ce am citit și eu că au făcut, o să le dea clasare fără discuție Parchetul. Că au făcut! S-au dus după el, l-au luat, s-au dus la poliție, au stabilit cine e, i-au pus etilotestul, nu prezenta semne pentru care să necesite Drugtest, au făcut dosarul penal, asta era important. Treaba cu RCA-ul nu era, oricum, atât de importantă, până la urmă, și nu avem o bază de date oficială. Trebuie să se facă neapărat o bază de date a Poliției, că sunt mulți care merg la această dată fără asigurare și polițistul nu are ce să îi facă. Polițistul trebuie să verifice oficial, nu într-un site al unor asiguratori. Fără discuție, copilul meu nu este implicat în niciun fel în această situație!”, ne-a subliniat Dănuț Dinu.

Citește și Șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai a mai fost prins cu droguri, dar a fost iertat de DIICOT

Citește și Manifest împotriva consumului de droguri după accidentul de la 2 Mai

Citește și Scandalul „Consilier local mușcat de câine în Parcul Lunca Argeșului”: Dănuţ Dinu susţine că dr. Mircea Penescu nu s-a interesat de el după incident, însă medicul îl contrazice

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită