Web Analytics

Coincidenţă sau nu cu ce s-a întâmplat în Argeş? Condiţii improprii pentru elevii piteşteni de la ”Lipatti”, participanţi la Olimpiada Artelor de la Timişoara

de | 5.05.2022 12:18 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Universitatea de Vest din Timişoara, alături de Ministerul Educaţiei, a organizat olimpiadele naţionale vocaţional-artistice, în perioada 26 – 29 aprilie. La Timișoara, în perioada 18-30 aprilie, au ajuns nu mai puțin de 1.200 de elevi din toată țara, pentru a participa la cele cinci olimpiade naționale care s-au desfășurat aici. Ei s-au plâns însă că au fost primiți în spații de cazare insalubre și că au primit mâncare puțină și proastă. În plus, olimpicii nu au avut loc nici în spațiile în care au susținut probele.

„Din păcate, la Olimpiada de la Timișoara nu totul merge așa cum ar trebui. Copiii nu au avut toți loc, așa că o parte din ei, la prima probă, în loc să stea în atelier să lucreze natura statică, la fel ca mare parte din colegii lor mai norocoși, au fost duși afară, să deseneze o fabrică dărăpănată… Nu știu cum se va face notarea corectă a probei”… a comentat chiar pe pagina Universității de Vest Timișoara Anca Giura, profesor de Arte Vizuale la Liceul „Dinu Lipatti” din Pitești.

Citește și Sevastian Tudor, un intelectual polivalent

Citește și Un elev s-a plâns de experienţa neplăcută trăită la Olimpiada Naţională de Engleză de la Piteşti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *