Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

Cod roșu în mai multe localități argeșene. Unde intervin pompierii

Vremea rea face ravagii în Argeș. Pompierii au fost solicitați să îndepărteze mai mulți copaci căzuți în urma ploilor.

Cod roșu în mai multe localități argeșene. Unde intervin pompierii

În această noapte, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în localitatea Călinești, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe o casă. Crengile au avariat și o conductă de gaze. „Nu sunt scurgeri de gaze, a fost oprită alimentarea pe respectiva conductă”, a transmis ISU Argeș.

În localitatea Băiculești, pompierii au îndepărtat un brad care a căzut pe conducătorii de electricitate. O altă intervenție a fost pe strada Henri Coandă din municipiul Pitești, pentru degajarea unui copac căzut pe drum. Nu s-au anunțat persoane rănite.

Citește și Vineri, 14 iunie, începe să circule trenul direct București – Istanbul. Călătoria durează 20 de ore

Cod roșu în 22 de localități argeșene

Pentru localitățile Costești, Buzoești, Bârla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Ștefan cel Mare, Teiu și Râca, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de Cod Roșu de grindină de mari dimensiuni, vijelie puternică cu rafale de 70…90 km/h, averse torențiale și descărcări electrice.

Avertizarea meteorologică este valabilă în această noapte până la ora 23:00.

De asemenea, pentru locuitorii din localitățile vizate a fost transmis mesaj RO-Alert. Consultați site-ul oficial al Administrației Naționale de Meteorologie pentru mai multe informații despre codurile emise https://www.meteoromania.ro/avertizari/.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită