Web Analytics

Cod galben pentru bazinul hidrografic al Argeșului

de | 16.06.2021 08:59 | Actualitate, Politica si Administratie

În intervalul 15.06.2021 ora 12:00 – 17.06.2021 ora 24:00 pe râurile din bazinul hidrografic Argeş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov) se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE APĂRARE, transmite ABAAV.

 

 

CITEŞTE ŞI: Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: „Acest Guvern trebuie să plece!”

 

 

 

 

Vremea se va menține capricioasă în spațiul hidrografic Argeș-Vedea conform atenționării meteorologice cod galben.
Se vor inregistra ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată în zona județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si municipiul București. În intervalul 15 iunie, ora 10:00 – 16 iunie, ora 23:00, local instabilitate atmosferică se va manifesta prin averse cu caracter torențial, pe alocuri descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse, 40 l/mp.

Vântul va avea temporar intensificări cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în zona de munte a județelor Argeș, Dâmbovița și Prahova, la altitudini mari, peste 80…90 km/h.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii