Web Analytics
scris duminică, 28.01.2024

Cod Galben de vânt puternic și viscol, valabil până la ora 22, în mai multe județe din țară 

Cod Galben de vânt puternic și viscol, valabil până la ora 22, în mai multe județe din centrul și sud-vestul țării. La rafală, viteza vântului va atinge 65 km/h, iar în zonele de munte va ajunge și la 110 km/h.

Cod Galben de vânt puternic și viscol, valabil până la ora 22, în mai multe județe din țară 

Citește și Primăria Beleți Negrești a fost incendiată. Dosar penal pentru distrugere

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben, valabilă astăzi, de la ora 5 până la ora 22. Pe parcursul zilei, vor avea loc intensificări alte vântului în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Muntenei și sudul Banatului, și va viscoli în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură.

Meteorologii precizează că, în regiunile menționate, vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55 – 65 km/h, iar în Transilvania vor fi intervale de timp în care va ninge viscolit. 

De asemenea, în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90 – 110 km/h, va fi viscol și vizibilitate redusă.

Vântul se va mai intensifica și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27 – 28 ianuarie) în Carpații Meridionali și de Curbură, cu viteze între 60 – 80 km/h.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *