Web Analytics

Cocu: Băut și fără permis de conducere a ajuns cu mașina în șanț

de | 25.03.2022 15:47 | Actualitate

În dimineața zilei de 24 martie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Cocu.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 32 de ani, din Cocu, care conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.

Citește și Incendiu la o casă din Argeș. Patru camere au fost distruse de flăcări

În urma evenimentului rutier, au rezultat numai pagube materiale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *