Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

CNAIR: Pe tronsonul 1 al drumului expres Craiova – Pitești progresul este de doar 57,06%, deși termenul contractual de finalizare era 2022

CNAIR anunță că reziliază contractele cu Tirrena Scavi! Compania Națională de drumuri e nemulțumită de serviciile celor de la Tirrena și precizează că „având în vedere slaba mobilizare și incapacitatea financiară a constructorului italian de a continua proiectele pe care le derulează, managementul CNAIR a luat decizia de a rezilia contractele încheiate cu acest antreprenor”. CNAIR a mai transmis printr-un comunicat de presă că lucrările pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, executate de aceeași firmă, sunt realizate în proporție de 57%,  deși termenul contractual de finalizare era 2022.

CNAIR: Pe tronsonul 1 al drumului expres Craiova – Pitești progresul este de doar 57,06%, deși termenul contractual de finalizare era 2022

Citește și: Ioana Băsescu scapă de acuzaţiile din dosarul Nana întrucât faptele s-au prescris

„Aceste întârzieri atrag și daune materiale consistente, pe lângă cele care decurg din imposibilitatea de a folosi infrastructura rutieră.

CNAIR va face toate demersurile pentru relansarea acestor proiecte în cel mai scurt timp posibil.

Constructorii trebuie să fie conștienți de obligația de a aborda cu seriozitate contractele pe care le semnează cu CNAIR. În caz contrar, vor suporta consecințele legale care derivă inclusiv din eliberarea certificatelor negative, care au valabilitate timp de 3 ani”, mai transmite CNAIR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *