Web Analytics
scris vineri, 08.12.2023

CM de handbal. România ratează şansa calificării în sferturi după înfrângerea cu Germania

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă joi, la Herning, de reprezentativa Germaniei, scor 24-22 (9-12), în prima partidă din grupa principală III a Campionatului Mondial. România a ratat orice şansă la sferturi şi, implicit, la calificarea la turneele preolimpice. Căpitanul Cristina Neagu a jucat primele minute la CM, după perioada de recuperare în urma unei accidentări la genunchi, informează news.ro.

CM de handbal. România ratează şansa calificării în sferturi după înfrângerea cu Germania

Citește și: Andrei Tofan, căpitan la FC Argeş: „Am jucat două-trei luni numai cu antiinflamatoare, am tras de mine ca să pot să ajut…”


România, care rămâme cu 2 puncte în grupa III, va mai juca două partide, sâmbătă, cu Japonia (ora 16.40), şi în 11 decembrie, cu Polonia (19.00). Tricolorele s-au calificat în grupele principale ale CM după ce s-au clasat pe locul 2 în grupa preliminară E, în urma rezultatelor: 44-19 cu Chile, 37-28 cu Serbia şi 23-39 cu Danemarca. Primele două clasate în grupele principale se vor califica în sferturile de finală, cu meciuri programate în 12-13 decembrie, urmate de semifinalele din 15 decembrie şi finalele pentru medalii, în 17 decembrie. Obiectivul naţionalei antrenate de Florentin Pera a fost o clasare în primele opt locuri, performanţă care i-ar fi permis să participe apoi la turneele preolimpice din luna aprilie 2024.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...