Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Claudiu Cojocaru: „CS Mioveni are buget aprobat pentru anul acesta. Suntem OK, financiar”

Întrebat despre ultimele rezultate și despre următoarele confruntări, dar și despre situația financiară de la CS Mioveni, echipă aflată pe locul șase în clasamentul Ligii secunde, președintele executiv Claudiu Cojocaru ne-a declarat: „Am pierdut la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, dar să știți că rezultatul nu este echitabil. În primele 65 de minute am fost peste adversar și puteam să câștigăm meciul, dar neșansa și-a spus cuvântul. Am avut două ocazii prin Massaro de a înscrie, dar nu a fost să fie. Apoi, odată cu schimbările survenite, s-a mai echilibrat puțin jocul și la ultima fază, dintr-un corner, am luat gol. Un rezultat de egalitate poate era mai corect. Sperăm să fie acesta un duș rece, doar o întâmplare acest eșec cu Viitorul Pandurii. Urmează un meci acasă cu Concordia Chiajna, o candidată la promovare, și chiar dacă nici ei nu au avut rezultate extraordinare în ultima perioadă, au un antrenor bun, un lot foarte bun, cu jucători cu experiență.

Claudiu Cojocaru: „CS Mioveni are buget aprobat pentru anul acesta. Suntem OK, financiar”

O să fie un meci greu, dar la fotbal niciun meci nu este câștigat dinainte sau pierdut, la fotbal se poate întâmpla orice. În ceea ce privește situația financiară de la club, pot spune că este una echilibrată în momentul de față, bugetul este aprobat de la începutul anului. Deocamdată, suntem ok. Anul acesta o să fim ok din punct de vedere financiar. Vedem ce se întâmplă în Consiliul Local Mioveni, dacă se mai aprobă buget pentru anul următor, dar cred că se aprobă, pentru că sportul în general este apreciat la Mioveni. În ceea ce privește planul de reorganizare, vă pot spune că urmează să se pronunțe instanța. În principiu, avem voturile majorității creditorilor și o să se aprobe planul de concordat, de reorganizare”.

Citește și CS Mioveni, eșec cu Viitorul Tg. Jiu. Golul victoriei, înscris în minutul 89

Citește și Iulian Tameş: „Sincer, nu ne aşteptam ca CS Mioveni să fie pe 4”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...