CJSU. Ce localitate din Argeș intră în scenariul roșu

de | 16.04.2021 19:51 | Actualitate, Home

În ședința de astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a dispus următoarele măsuri pentru localitatea Morărești, în care incidenţa cumulată la 14 zile este în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 locuitori:
– este interzisă circulația în afara locuinței/ gospodăriei, după ora 20.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
– se permite funcționarea operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, până la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Operatorii pot colabora cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.
– este suspendată activitatea desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness.
Pentru localitățile Curtea de Argeș, Ungheni, Bradu, Morărești, Ștefănești, Cetățeni, Dragoslavele, Băiculești, Stolnici, Dîrmănești, Valea Iașului, Hîrsești în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 locuitori s-au stabilit următoarele măsuri:

Citește și Șocant! Filmul cu scena bruscării bărbatului din Autogara Sud de către polițiști, înainte ca victima să moară

– este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.
– este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unități.
Pentru operatorii economici prevăzuți mai sus, a căror activitate a fost restricționată sau închisă, se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în interiorul clădirilor.
– este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc sau activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
Măsurile se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, d) Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
– sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte ;
Măsurile de mai sus sunt dispuse pentru o perioada de 14 zile.
Toate aceste informații se găsesc în Hotărârea Nr. 27 din data de 16.04.2021.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: arges,cjsu,moraresti,pitesti,restrictii

Ultimele articole

Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)
Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 1.57 (ieri 1.66); -persoane internate la ATI: 21 (ieri 23);-persoane internate...

Piteștenii de peste Prut au venit în Argeș de 1 Decembrie
Piteștenii de peste Prut au venit în Argeș de 1 Decembrie

De 1 Decembrie, la Pitești au fost mai multe manifestări culturale și artistice. La invitația municipalității piteștene, au participat și oaspeți de peste Prut, din Republica Moldova, originari din sătucul Pitești, comuna Beștemac, raionul Leova. Această comunitate se...