Web Analytics

CJP: Bilete de tratament balnear pentru pensionarii argeșeni

de | 17.08.2020 13:50 | Actualitate

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pensionarii argeșeni din cadrul sistemului public au dreptul la bilete de tratament balnear atât în unităţile de tratament deţinute de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. din proprietatea C.N.P.P., cât şi în alte unităţi de profil prin contracte încheiate potrivit legii.

Bazele de tratament sunt în următoarele staţiuni: Amara, jud. Ialomiţa, Hotel „Ialomiţa”; Bala, jud. Mehedinţi, Hotel „Ceres”; Bizuşa, jud. Sălaj, Hotel „Ceres”; Buziaş, jud. Timiş, Hotel „Silvana”; Covasna, jud. Covasna, Hotel „Dacia”; Geoagiu, jud. Hunedoara, Hotel „Ceres”; Lacu Sărat, jud. Brăila, Hotel „Perla”; Moneasa, jud. Arad, Hotel „Codru Moma”; Nicolina, jud. Iaşi, Hotel „Nicolina”; Olăneşti, jud. Vâlcea, Hotel „Livadia”; Pucioasa, jud. Dâmboviţa, Hotel „Ceres”; Sărata Monteoru, jud. Buzău, Hotel „Ceres” şi 1 Mai, jud. Bihor, Hotel „Ceres”.

Pentru siguranţa beneficiarilor şi a personalului din bazele de tratament balnear deţinute de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. au fost implementate măsurile necesare pentru ca facilităţile hoteliere să fie complet operaţionale (inclusiv crearea de circuite funcţionale în bazele de tratament balnear) şi ca unităţile să ofere servicii pentru asiguraţii sistemului public de pensii în condiţii de maximă siguranţă. Pentru optimizarea şi desfăşurarea în condiţii de siguranţă a serviciilor de tratament balnear s-au refăcut repartiţiile iniţiale de bilete de tratament balnear pentru toate seriile până la sfârşitul anului prin creşterea numărului de zile de intrare a clienţilor până la 5-8 zile şi stabilirea unui număr optim de bilete de tratamenr balnear ce vor fi alocate Caselor Judeţene de Pensii, care să conducă la desfăşurarea activităţii de deplină siguranţă pentru clienţi şi personal.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii