Cîțu: ”Nu se iau în calcul remanieri în rândurile miniștrilor PNL”

de | 22.03.2022 13:51 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

După ce ministrii cabinetului Ciucă au fost evaluați în ședința coaliției de luni, liderul PNL, Florin Cîțu, spune că nu se iau în calcul remanieri în rândurile miniștrilor PNL, ci că e vorba despre o evaluare a acestora. Preciează că nu soarta miniștrilor PNL este subiectul ședinței BEX.

Citește și: APIA efectuează plata ajutorului de stat de 5 milioane de lei în sectorul creșterii animalelor

Întrebat de jurnaliști dacă este mulțumit de activitatea ministrilor Virgil Popescu, de la Energie și Lucian Bode, de la Interne, Cîțu a evitat un răspuns concret:

„Nimeni nu a vorbit de remaniere, eu vorbesc de evaluare, iar cei care trebuie să facă mai bine vor face mai bine. Toți miniștrii PNL vor fi evaluați iar acolo unde voi avea ceva de spus le voi spune miniștrilor respectivi. În BEX vor fi alte discuții despre alte subiecte.”

Citește și: Jandarmii argeșeni, profesori pentru elevii de la ”Armand Călinescu”

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....