Web Analytics

Premierul Cîţu, despre relația cu europarlamentarul Rareș Bogdan: „Un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp”

de | 26.03.2021 05:02 | Actualitate, Politica si Administratie

Premierul Florin Cîţu afirmă că are o relaţie bună cu europarlamentarul Rareş Bogdan şi îl cataloghează pe acesta drept „un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp”. „Este un om care a adus foarte mult Partidului Naţional Liberal ca imagine (…), este un coleg cu care mă înţeleg foarte bine”, afirmă primul ministru.

Întrebat, joi seară, într-o emisiune televizată, ce relaţie are cu eurodeputatul Rareş Bogdan, Florin Cîţu a răspuns că are cu acesta „o relaţie bună”.

„Rareş Bogdan, să ştiţi că este un om pe care-l ştiam dinainte, din presă, şi am fost invitatul domniei sale în emisiuni înainte de a intra şi eu în politică, deci ne ştim de foarte mult timp. Este un om care a contribuit foarte mult la campaniile electorale şi la campania electorală când a fost number one – ţineţi minte acea expresie – deci este un om care a adus foarte mult Partidului Naţional Liberal ca imagine în acea perioadă şi bineînţeles că este un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp, dar este un coleg cu care mă înţeleg foarte bine”, a declarat Florin Cîţu joi seară, la Digi 24.
CITEȘTE ȘI: SPA şi operaţii estetice la Câmpulung
Cîţu a evitat să comenteze relaţia dintre preşedintele PNL Ludovic Orban şi fostul realizator TV.
„Relaţia celor doi totuşi este relaţia celor doi, nu are sens să o comentez eu. Pentru mine important este ca PNL să rămână consecvent în a promova ideile cu care am candidat şi programul de guvernare trebuie implementat, avem multe lucruri în program. Iar liderii PNL sunt sigur, toţi, eu nu am văzut alte opinii, toţi susţin acest guvern. Pentru că toţi liderii – şi Rareş Bogdan şi Ludovic Orban – ştiu foarte bine că de succesul acestei guvernări şi de o guvernare care are un premier liberal depinde şi viitorul Partidului Naţional Liberal”, a adăugat Florin Cîţu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii