Ciprian Țurlea este noul viceprimar al orașului Mioveni

de | 22.01.2021 09:12 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Joi, 21 ianuarie, a fost convocată sedința ordinară a Consiliului Local Mioveni. Toate cele 18 proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de către consilierii locali.
Unul dintre cele mai importante proiectele aflate pe ordinea de zi a vizat desemnarea viceprimarului orașului Mioveni, ales dintre cei 19 consilieri locali, prin votul secret al acestora.
CITEȘTE ȘI…AUR a scos deputat în Argeş cu aproape 140.000 de lei
După numărarea voturilor, noul viceprimar a fost ales în persoana consilierului local, Ciprian Turlea (PSD), cu 12 voturi pentru, Sorin Fîlfănescu (PNL) a obținut  3 voturi pentru,  Ovidiu Pîrvu (USR) a obținut 3 voturi pentru(a existat un singur consilier local absent motivat).
Ciprian Ţurlea este de profesie inginer automatist în cadrul societății Delta Invest din Mioveni.
”Mulțumesc pentru votul acordat astăzi. Pentru mine este o cinste și o onoare să fiu viceprimar al orașului în care m-am născut, am crescut și trăiesc împreună cu familia mea” – a declarat noul viceprimar al orașului Mioveni.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...