Web Analytics

Ciolacu: „România va fi acceptată în Schengen peste o lună”

de | 10.11.2022 13:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 9 noiembrie, că peste o lună România va fi acceptată în spaţiul Schengen.

„Este total incorect, nu cred că îşi permite, indiferent ce stat european, în acest moment, să refuze acest drept României, şi nu neapărat statului român, cât românilor. Peste o lună România va fi acceptată în spaţiul Schengen”, a spus Ciolacu la B1TV.

Citește și: Ovidiu Chiru, comisar al OPC Argeş, a formulat denunţ împotriva unui jurist de la Finanţele Publice, care voia să îl mituiască

El a adăugat că, probabil, sunt şi politicienii de vină că ţara noastră încă nu a intrat în Schengen până acum, scrie Agerpres.

„Poate noi toţi suntem de vină, nu toţi suntem de vină la fel, dar există o vină comună. Poate această coaliţie, de stânga şi de dreapta, să aducă ţara într-o direcţie de normalitate şi de respect instituţional, fiecare să îşi vadă de atribuţiile pe care i le conferă Constituţia. Nu o să uit vreodată implicarea preşedintelui României în campaniile electorale sau implicarea către un anumit partid politic. Eu nu îmi doresc să se mai întâmple aşa ceva. Eu îmi doresc un preşedinte care să respecte Constituţia şi să înţeleagă rolul şi rostul pe care îl are”, a afirmat Ciolacu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole