Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Ciolacu: În 2024 nu vor fi măriri de taxe şi impozite 

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, că în anul 2024 nu vor exista măriri de taxe şi impozite, dar va trebui ca mediul de afaceri, politicienii, coaliţia şi guvernul să decisă dacă se va menţine cota unică – însă să fie cu adevărat unică – sau se va trece la impozitare progresivă. ”Eu nu refuz niciuna dintre variante”, a transmis premierul.

Ciolacu: În 2024 nu vor fi măriri de taxe şi impozite 

Citește și A votat într-adevăr Elena Lasconi la referendumul pentru familie? De pe cartea de identitate lipsește ștampila

”A fost un an plin de provăcări, şi interne, şi externe cu efecte în primul şi în primul rând economice pentru ţările ca România – cu frontiera cea mai lungă cu Ucraina. Trăim într-o lume a breaking news-ului, a apocalipsei – şi eu şi dumneavoastră, în fiercare dimineaţă constatăm că vine apocalipsa, că iarăţi s-au luat zeci de mşsuri care vor afecta profund societatea, nivelul de trai şi, mai ales afacerile dumneavoastră.  Am uitat să vorbim şi de realizările economiei româneşti şi de realizările dvs – antreprenorii care au sacrificat aproape totul pentru a ajunge aici”, a afirmat, joi, premierul Marcel Ciolacu, în deschiderea Forumului Dezvoltăm România.

Premierul a reiterat ideea că nu vor exista măriri de taxe şi impozite.

”Am spus-o şi o să o repet – în anul 2024, din punctul meu de vedere, sunt două lcururi foarte clare – nu vor fi măriri de taxe şi impozite şi va exista o stabliitate politică, pentru că avem, indiferent de discuţii în interiorul coaliţiei, avem o datorie faţă de dumneavoastră”, a mai transmis premierul.

Acesta afirmă că România va trebui să decidă – pe termen mediu şi lung dacă rămâne la cota unică sau va introduce impozitarea progresivă.

Decizia, potrivit premierului ar trebui luată de mediul de afaceri împreună cu Guvernul, coaliţia şi politicienii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...