Web Analytics

Cinemateca de la Mişcarea Populară. Preşedintele Cătălin Bulf a prezentat un film despre cum a aruncat PSD pietriş de 1,2 milioane euro pe drumurile din Ungheni

de | 24.03.2016 12:34 | Politica si Administratie

Pe principiul că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar un film cât un milion, Cătălin Bulf, președintele Mișcării Populare Argeș, a prezentat la ultima conferință de presă de la sediul partidului o proiecție video  despre un drum asfaltat în bătaie de joc la Ungheni.

Bulf a subliniat că nu e vorba de nicio asfaltare, ci doar de de câteva câteva basculante de pietriș răsturnate pe un drum comunal cât să ia ochii localnicilor. Și culmea, a mai  declarat președintele popularilor, PSD Argeș se laudă în ziarul de partid-Opinii Social Democrate- cu marea asfaltare în valoare de 64 de miliarde de lei vechi, adică 1,2 milioane euro, bani care ar proveni din bugetul Consiliului Judeţean și ar avea ca destinaţie reabilitarea drumului DJ679 Ungheni-Recea, cu o lungime de aproximativ 6,5 km. Pe filmul prezentat de președintele Bulf, mai apare și un localnic nemulțumit care spune „Pe drumul acesta nu a mai fost adusă o maşină de piatră de pe vremea lui Ceauşescu!”. Care este concluzia, președintelui Mișcării Populare? Că și dacă a alocat 64 miliarde  Consiliul Județean, chiar nu se vede pentru ce i-a alocat din moment ce efectul este un drum inundat de balast și care la prima ploaie devine impracticabil.

Fostul primar de la Săpata va candida la primărie din partea MP

În cadrul aceleiași conferințe de presă, președintele Bulf a păstrat tradiția de a prezenta candidații MP la diverse primării din județ. De data asta a fost rândul comunei Săpata. Cătălin Bulf a venit în fața jurnaliștilor  cu  Constantin Stanciu, candidat din partea MP la alegerile din iunie anul acesta. „Am fost primar al comunei  Săpata din 2008 până în 2012. Ce pot să spun este că uneori o înfrângere este mai puţin murdară decât o victorie. Candidez din partea Mişcării Populare la primăria Săpata, cu gândul de a câştiga şi a duce mai departe proiectele ce au fost respinse în ultimii patru ani. Am pregătit şi o strategie durabilă a comunei Săpata, cu care mă voi prezenta în fața cetățenilor”, a mai precizat Constantin Stanciu. 
În continuare, preşedintele Cătălin Bulf a atras din nou atenţia asupra candidaturilor la alegeri din partea PSD, spunând că anul acesta nu vor mai fi alegeri, ci târg de primari, PSD-ul încercând să atragă cât mai mulţi primari de partea lor din alte partide.De asemenea, liderul MP a menţionat că PSD a făcut o alianţă cu ALDE  de teama pierderii majorităţii în Consiliul Judeţean:  „Electoratul trebuie să ştie că, dacă va vota ALDE, va vota tot PSD. La nivel local, primarii PSD sunt cei ce se ocupă să facă organizaţiile ALDE. Dragi votanţi, votaţi ALDE – votaţi PSD!”, a mai declarat liderul MP. M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii