Web Analytics

Cine sunt cei 6 candidați cu dosarele depuse pentru postul de manager la Davila

de | 6.05.2021 12:30 | Actualitate

Între 6 și 13 mai 2021 se vor analiza proiectele de management, prima etapă, pentru postul de manager la teatrul piteștean ”Alexandru Davila”. Pe 14 mai va fi adusă la cunoștința candidaților nota obținută la prima etapă.

Pe 17 mai se va organiza a doua etapă a concursului și anume susținerea proiectului de management în cadrul interviului. Iar pe 18 mai, candidații vor afla rezultatul obținut la concurs, având posibilitatea de a depune contestații.

 

Citește și Elevi și studenți vor primi bursele „Constantin Stroe”, lansate în semn de mulțumire pentru cel care a contribuit la renașterea Dacia

 

Cei 6 candidați cu dosarele depuse pentru postul de manager scos la concurs la teatrul Davila sunt Constantin Cotimanis, actualul manager al teatrului, George Diaconescu, fost șef al secției Estradă a teatrului piteștean, Silviu Deaconescu, dirijor și solist la Filarmonica Pitești, Felix Goldbach, prof. dr. de muzică camerală în clarinet și saxofon de la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Bogdan Cioabă, regizor la teatrul Davila și Mihai Savu de la teatrul de păpuși ”Așchiuță”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii