Web Analytics

Cine este singurul român care a fost invitat la petrecerea lui Elon Musk

de | 30.10.2022 13:22 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

O mare petrecere de Halloween, organizată de cel mai bogat om din lume, Elon Musk, are loc în această seară la Castelul Bran. El a închiriat ”Castelul lui Dracula”, unde a invitat peste 150 de personalități, actori celebri și oameni de afaceri care domină topul miliardarilor.

În organizarea evenimentului nu a fost implicat niciun român, Musk apelând doar la personal din SUA. Pentru petrecere au fost aduși, cu avioanele din Statele Unite, bucătari, ospătari, agenți de pază și tot staff-ul necesar, scrie Adevărul.

Cu toate acestea, la petrecerea de la Bran va fi prezent și un român, Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot Crypto Data a produs Momentum, prima mașină electrică românească sută la sută.

Citește și: Elon Musk a ajuns în România. Unde și-a petrecut noaptea miliardarul

Printre invitații lui Elon Musk se numără magnatul american Peter Thiel, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen, Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *