Web Analytics

Cine este doctorul vedetelor acuzat că a furat 35.000 de euro din locuinţa unei femei din Capitală

de | 4.10.2023 20:33 | Actualitate, Home

Un bărbat de 42 a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei, din Sectorul 1, potrivit Realitatea. 

În urma percheziţiilor făcute la locuinţa suspectului, anchetatorii au găsit peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Citește și: Anchetă la Spitalul Judeţean Piteşti după dispariția unei cantități însemnate de Fentanil

Suspectul reținut pentru 24 de ore ar fi un cunoscut medic din Capitală, acuzat de „furt calificat”. Polițiștii fac percheziții la domiciliul acestuia și la clinica sa privată.

Poliţia Capitalei a anunţat miercuri, 4 octombrie, că poliţişti de la Secţia 5 au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

Ancheta a început după ce, în 26 septembrie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o femeie, despre faptul că i-ar fi fost sustraşi 35.000 de euro, din locuinţa sa situată în Sectorul 1.

”Din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, fiind găsite şi ridicate sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, a arătat sursa citată. 

Suspectul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.De asemenea, prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *