Web Analytics

Cine este argeșeanul care a inițiat provocarea militară „55km în 48h. Aleargă pentru sănătate!”

de | 25.03.2021 11:04 | Actualitate

Bănescu Andrei este câmpulungeanul care a luat inițiativa „6 x 6 x 48-Provocare militara! Aleargă pentru sănătate”. Pasionat al sportului, Andrei este elev sergent al Școlii Militare de Maiștrii Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene Traian Vuia, în anul II și inițiatorul evenimentului Aleargă pentru sănătate.

CITESTE SI LUNA PĂDURII LA MUZEUL JUDEŢEAN ARGEȘ

Absolvent al Liceului Național cu Program de Atletism a practicat atletism, proba de rezistență, mai bine de un an de zile. Începând cu anul 2009, timp de 3 ani, a fost membru al echipei de ciclism de șosea Olimpic Cycling Team și a participat atât la concursuri naționale cât și la concursuri europene. Odată cu terminarea liceului a reușit să fie parte componentă a formației Salvamont Câmpulung Muscel. „Alergarea montană este sportul meu de suflet, de plăcere și pentru sănătate, acesta fiind motivul pentru care am ales să mă alătur echipei de salvamont, fără a participa inițial la competiții.” În anul 2015 este căutat de sponsori pentru a reprezenta echipa Focus Cycling Team România, o echipă de mountainbike, potrivit celor scrise pe pagina de Facebook a Scolii Militare.

„Sunt de părere că această lume este o mare sală de sport în care noi venim pentru a ne antrena și a deveni mai puternici.” Plecând de la acest crez a lansat o provocare sportivă online, în rețeaua Facebook, tuturor colegilor săi din cadrul instituțiilor de învățământ militar:
6 x 6 x 48! ALEARGĂ PENTRU SĂNĂTATE!
Evenimentul se desfășoară în perioada 26 – 28 martie, începând cu orele 18:00. La un interval de 6 ore, se aleargă câte 6 kilometri, adăugând unul în plus în tura a patra, sâmbătă, 27 martie, pentru a cumula un total de 55 de kilometri. Evenimentul este public și oricine acceptă provocarea poate selecta opțiunea „Particip” din cadrul evenimentului creat pe pagina de Facebook a școlii. Este o provocare la sănătate, un îndemn pentru fiecare persoană la o viaţă în echilibru şi armonie.
CITESTE SI ATENȚIE! RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii