Web Analytics
scris sâmbătă, 17.12.2022

Cine e românul care a compus imnul pentru Campionatul Mondial din Quatar

Tudor Monroe este numele brașoveanului care a compus piesa oficială pentru Campionatul Mondial de anul acesta din Qatar. Tânărul în vârstă de 24 de ani locuiește de 4 ani la Londra.

Cine e românul care a compus imnul pentru Campionatul Mondial din Quatar

Tudor a povestit într-un interviu cum a ajuns să fie producătorul principal al piesei oficiale pentru Campionatul Mondial de Fotbal:

Citește și Scarlatache, CS Mioveni: „Suntem în situația asta foarte grea, dar nu putem să ne pierdem speranța”

“Am fost sunat și mi s-a spus că este vorba despre imnul Cupei Mondiale FIFA din Qatar, că trebuie să mergem la studio, să începem o sesiune despre asta. Acolo l-am cunoscut și pe artistul care cântă piesa – Wegz (n.r. – un artist egiptean). Atunci am încercat mai multe demo-uri, printre care și piesa pe care o cunoașteți. După ce am terminat demo-ul, FIFA a fost mulțumită și a hotărât că acesta este soundul.

Ce anume l-a inspirat, însă, pe artistul român când a compus piesa pentru FIFA?

“Nu era nimic concret, mai degrabă ne-au lăsat să fim creativi. Tocmai de aceea am putut să vin cu tot felul de experimente, ca să spun așa, să îmbin mai multe elemente , din Africa de Vest și din Europa de Vest” – a spus Tudor Monroe, potrivit Europa FM.

Foto Facebook/Tudor Monroe

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită