Web Analytics

Cine e capabil să urmeze exemplul Lorenei Toma? Superconcert de Dragobete, cu artişti care vin să cânte fără bani

de | 14.02.2019 13:59 | Cultură

# Marele spectacol folcloric cu intrare liberă, la care cap de afiș e Cristian Pomohaci (foto), se va ține la Casa Sindicatelor Pitești în organizarea Casei de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov
Joi, 21 februarie, de la ora 18.00, la Casa Sindicatelor Pitești, Casa de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov organizează un spectacol special de Dragobete, spectacol intitulat „Din dragoste, pur și simplu”. S-au anunțat nume consacrate ale muzicii tradiționale românești, zeci de artiști din toate colțurile țării care vor să cânte pentru publicul argeșean în mod… gratuit! Au confirmat astfel interpreți din Mehedinți, Bucovina, Basarabia, Ardeal, Maramureș și Gorj. Cap de afiș este interpretul Cristian Pomohaci, urmat de Nicu Mâță, Ion Drăgan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Ancuța Corlatan, Narcisa Băleanu. Vor urca pe scenă, de asemenea, grupuri artistice ale Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești și ai Ansamblului Doina Bascovului. Acompaniază orchestra Doina Bascovului, iar coregraf este Dorin Oancea.
Intrarea va fi liberă și toți artiștii au semnat un contract de cesiune a drepturilor de autor, fiind de acord să presteze cu titlu gratuit. În acest fel, costurile totale de organizare, după cum am aflat de la Lorena Toma, directoarea Casei de Cultură „Adriana Trandafir”, vor fi de doar 9000 de lei, reprezentând chiria Casei Sindicatelor și costul preluării spectacolului la Etno Tv.
Asta în condițiile în care un asemenea spectacol costă între 4000 și 5000 de euro. În afară de faptul că argeșenii au intrarea liberă, ei se vor putea bucura de premii constând în genți de voiaj de la firma ”Generali Asigurări” și bijuterii de la Alina Bijou.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. acum cinta si gratis ? vai ce onoare ne faceti ca l aduceti pe asta sa ne cinte!

  2. Asa tuse, asa junghi !