Cinci bărbați din Ștefănești, imobilizați în trafic și arestați pentru mai multe furturi

de | 24.07.2022 13:12 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni au destructurat o grupare specializată în furturi din firme. În noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., cinci bărbați din Ștefănești au fost blocați în trafic, pe DN 7, și arestați preventiv pentru 30 de zile după ce au furat bunuri de 15.000 lei de la o firmă din Sebeș.

Cei cinci bărbați, de 32, 28, 23, 30 și 32 de ani, sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, cu același mod de operare, în județele Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba și Oradea.

Bărbații au fost blocați în trafic și imobilizați, la scurt timp după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Sebeș, județul Alba, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei. Bunurile au fost recuperate și vor fi restituite persoanei vătămate.

Citește și Situația traficului de persoane în România: Scrisoare Deschisă adresată Guvernului României

Acțiunea de prindere în flagrant delict a fost realizată de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Brigăzilor Operațiuni Speciale din Pitești și Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu.

Judecătoria Pitești a preluat dosarul penal, întocmit pentru furt calificat, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș, prin declinare.

În urma administrării probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.