Web Analytics

Chindia Târgoviște – FC Argeș 2-2. Echipa alb-violetă, singura formație fără victorie pe teren advers

de | 19.12.2020 17:53 | Actualitate, Sport

 

Argeșenii au deschis scorul din penalty-ul obținut de Malele și transformat de Șerban în meciul cu Chindia Târgoviște, însă peste doar un singur minut, târgoviștenii au egalat prin autogolul lui Deslandes, după ce mingea a lovit și bara. O bară a avut și Argeșul, la execuția lui Ndiaye.

 

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Vinovaţi suntem noi, cei care gestionăm acest club, pentru că am avut încredere foarte mare în nişte oameni”

 

Marco Dulca a stabilit scorul pauzei și a înscris superb pentru Chindia cu un șut de la 25 de metri. În partea secundă, Neguț nu l-a putut învinge pe Greab, iar la cealaltă poartă, Aioani a parat șutul lui Malele.

Piteștenii au egalat în minutul 72, după un șut cu efect al lui Grecu, direct în vinclu. Pe final, Chindia a ratat prin Popa și Iacob, iar în prelungiri a avut un gol anulat, marcat de Pițian și o șansă irosită de Berisha.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. In sfarsit,am văzut echipa jucând fotbal.Andrei Prepelita are stofa de antrenor.Ar fi bine sa înceapă din iarna, ca secund ,pe lângă un antrenor cu licenta PRO,cu experienta,plus sunt vreo câțiva jucători,care,iarăși,au comis-o ,pt a nu stiu cata oara ,si am pierdut 2 puncte pe slăbiciunile și neputințele lor.Trebuie,facuta curateniebgenerala,la nivelul conducerii administrative,statului si jucătorilor.Nu mai e de joaca,trebuiesc investiții adică,nu firimituri,ca la liga2.Dacă ar veni Dani Coman,ar fi excelent,fiindcă,Gentea nu mai e compatibil,.